Vinn kalendern Leva livet 2015

levalivet2015_vama_3d_85640

TÄVLING PÅ FACEBOOK – favorit i repris!
Gilla och dela tävlingsinlägget på Facebook, så har du chansen att bli en av två lyckliga vinnare av ett rykande färskt exemplar av kalendern Leva livet 2015. Här hittar du tävlingsinlägget: Facebook.com/vardagslycka.

Unna dig själv gåvan att börja en inre resa som sträcker sig över hela året. Du får syn på hjärtats lust och längtan med avstamp där du befinner dig just nu. Genom att ge dig själv en kort stund om dagen kan du komma ännu närmare ditt inre och skapa förutsättningar för ett skönt liv i en mer medveten, och för dig meningsfull, tillvaro. Det här är en kalender för dig som vill nå ända fram och leva livet fullt ut.

Söndag den 19/10 drar jag två vinnarna!

För dig som inte kan vänta utan vill börja jobba med bl a affirmationer på en gång finns sprillans nya appen Vardagslycka helt gratis i App Store att ladda ner på länken här: http://bit.ly/1pVri4f. Så är du igång på bara några minuter:) Läs mer om appen på www.vardagslycka.se.

Lycka till!

Psst. Vill du vara helt säker på att få ett eget exemplar så finns Leva livet 2015 att beställa hos alla webbokhandlare som Vattumannen, Adlibris, Bokus, Cdon m fl eller be din lokala bokhandel ta in den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *