Twitterbokcirkel: Vardagsdrömmar – mer information

Vill du vara med i en bokcirkel på Twitter där vi under tre veckor, från och med måndag 23 september, jobbar med att förverkliga våra drömmar? Notera att den sedan förra inlägget är förlängd från 2 till 3 veckor.

Vi kommer använda oss av boken Vardagsdrömmar som arbetsmaterial. För att alla som vill vara med ska hinna beställa boken så är bokcirkeln upplagd så att boken inte är nödvändig första veckan. Vardagsdrömmar finns att köpa i de flesta nätbokhandlar som t ex vattumannen.se, Bokus.se, cdon.com, adlibris.se med fler. Vi kommer att diskutera, sätta mål och inspirera varandra mot målet. Få en kickstart och kom igång med att förverkliga dina drömmar. Låter det spännande? Häng på!

Så här går det till:
1. Om du inte redan har ett konto på Twitter så behöver du skapa det på Twitter.com eller i appen.

2. Sök sedan upp Uppfylld och klicka ”Follow”.

3. Tweeta (skicka ett meddelande till) Uppfylld och tala om att du vill vara med.

4. Bokcirkeln kommer gå under hashtaggen: vardagsdrömmar (#vardagsdrömmar)

5. Bokcirkeln fungerar så att vi steg för steg, enligt boken Vardagsdrömmar, följer upplägget för en Vardagsdröm. Jag kommer leda cirkeln genom att ställa frågor och vara moderator i diskussionen. I cirkeln väljer vi var och en dröm som vi vill arbeta med under kommande 3 veckor. Du behöver inte veta på startdagen vad du vill arbeta med. Jag ser fram emot att förverkliga drömmar med dig!

Har du frågor? Maila mig på hej@uppfylld.se.

Allt gott!
Karin

PS. Känner du dig osäker på hur Twitter fungerar så kan du se en kort youtubefilm om grunderna i Twitter här: http://www.youtube.com/watch?v=J0xbjIE8cPM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *