Vinn Superpaket i appen Vardagslycka

tävling_app_fb

TÄVLING PÅ FACEBOOK
1. Gilla & dela  tävlingsinlägget på Facebook. Du hittar det via länken här: Facebook.com/vardagslycka
2. Ladda ner gratisappen Vardagslycka för Iphone i App Store
Då har du chansen att bli en av tre lyckliga vinnare av tillvalspaketet Superpaketet i appen. Länk till appen Vardagslycka i App Store: https://itunes.apple.com/se/app/vardagslycka/id916864189?l=en&mt=8

Varför inte boosta dig själv och ditt liv i höst? Superpaketet till pinfärska appen Vardagslycka laddar dig med allt du behöver inom affirmationer, tack och goda tankar inom glädje, tillit, självkänsla, kärlek, hälsa, framgång och mycket mer! Vardagslycka är en app för dig som vill komma närmare dina mål och drömmar, genom personlig utveckling och affirmationer.

På söndag den 12/10 drar jag tre lyckliga Superpaketsvinnare.

Superpaketet är ett tillvalspaket i appen som innehåller färdiga kombinationer med sammanlagt 50 affirmationer, 50 tack och 50 goda tankar på inriktningarna: Maxa självförtroendet, Nå Framgång, Boosta tilliten, Strålande hälsa, Hitta kärlek, Mera självkänsla, Skapa trygghet och lugn, Harmoniska relationer, Välj glädje & Mod att starta om.

OBS: 5 st hemliga bonuspris lottas ut bland er som skriver en recension i App Store samt lägger den i kommentarfältet på tävlingsinlägget.

Psst. För er som inte har iPhone, det kommer andra tävlingar inom kort. Håll utkik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *