TÄVLING: Formulera din personliga affirmation

vardagsdrommar_3d
Vilka drömmar ska du förverkliga 2014? Det är när du plockar fram dina drömmar ur ditt innersta och bestämmer dig för att tro att det är möjligt som du sätter bollen i rullning. Steget därefter är att manifestera dem genom att omsorgsfullt formulera dem som en stödjande affirmation. Då är de inte längre abstrakta tankar. Din energi är plötsligt riktad mot ett mål och både ditt medvetna och omedvetna kommer samspela för att förverkliga din dröm. Gör dig redo för ett spännande år! Alla som vill kan vara med!

Tävlingsregler:
Skriv en kort kraftfull affirmation som stödjer det du vill uppnå under 2014.

Affirmationen ska vara formulerad enligt nedanstående kriterier:
– formulerad i presens
– Jag-form
– I positiv form (dvs ej innehålla ord som inte, ingen, aldrig osv.)
– Max 80 tecken inkl mellanslag.
– Max en mening.

Exempel på affirmationer:
Jag är begåvad och unik
Jag skapar min framtid nu
Jag lever i en kärleksfull relation

Affirmationen ska vara juryn tillhanda senast söndag 2 mars 2014 kl. 24.00. Sänd den via mail, med namn, adress, eventuell e-post och telefonnummer. Max tre bidrag från en och samma författare. Tänk på att försent inkomna bidrag, liksom bidrag med fler än 80 tecken, inte bedöms. Vinnande bidrag kan komma att publiceras på arrangörernas hemsidor.
Skickas till: karin@happycat.se

1:a pris:
Boken Vardagsdrömmar av Karin Eriksson, (värde: 99:-). Läs mer om boken här!
Presentkort 150:- hos Vattumannen Bokhandel på Drottninggatan 83
i Stockholm (Gäller ej vattumannen.se)

2-3:e pris:
Boken Vardagsdrömmar av Karin Eriksson, (värde: 99:-). Läs mer om boken här!

Arrangör och jury består av:
Karin Eriksson, Happy Cat Creative Studio, www.uppfylld.se
Eva Danneker, Vattumannens Bokhandel, www.vattumannen.se


Kort om affirmationer

Det sägs att 90 procent av de tankar vi tänker idag är automatiserade, och därmed desamma som de vi tänkte igår… vilka riskerar att bli ungefär desamma som de vi tänker också i morgon. Om vi vill tänka nytt, för att nå nya resultat och förverkliga våra drömmar, krävs därför aktiv träning och arbete med tankarna!

Eftersom hjärnan på ett djupare plan inte kan skilja på verklighet och fantasi, kan vi tänka oss in i framtida önskade scener på ett sätt som gör att vår hjärna tror att det önskade redan har inträffat.  Ju fler sinnen vi kopplar in, desto bättre befäster vi affirmationen. Vinsten med detta är att vi med hela vår inre värld vet att vi kan, eftersom vi ”har gjort det förut”. Enkelt, eller hur?

Affirmationer är en form av kraftfulla bekräftelser och positiva utsagor om framtiden, formulerade som om framtiden redan vore här. Om du säger att du skulle vilja ha en bättre självkänsla, är det en önskan, med utgångspunkt i en brist. Men om du säger att ”Jag har en stark och självklar självkänsla” är det en affirmation, som ger hjärnan och hela dig en ”påminnelse” om att du redan har uppnått det du längtar efter. Och det du fokuserar på får du mer av. Den goda spiralen är i arbete.

Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *