Sagt om

Härliga bilder ★★★★★
“En app för den som vill ha positiv energi så här i höstmörkret. Väldigt fina bilder o bakgrunder.”
Miapia72 om appen Vardagslycka (recension App Store)

 

Fin & inspirerande app ★★★★★
“Äntligen en app som hjälper mig under dagen att påminna mig “att jag är bra som jag är” och som motiverar mig mot mål jag satt upp.”
Anette W om appen Vardagslycka (recension App Store)

 

Användbar app ★★★★★
“En app för alla!! Ett lättillgängligt och härligt sätt att bli påmind om vardagslycka. Så upplyftande, så enkelt!”
Framtid-en om appen Vardagslycka (recension App Store)

 

“Köpte två kalendrar, en till mig och en till en god vän. Hon blev jätteglad! :) Den är verkligen jättefin, längtar nu till 2015 så jag kan börja använda den! :)”
Anette om Leva livet 2015

 

Vardagslycka ★★★★★
Det första som slår mig när jag använder appen är de otroligt fina illustrationerna och layouten i appen. Man blir glad och lycklig enbart av utformningen den grafiska layouten. Det är ett stort plus. Appen är väldigt lättanvänd som att sätta väckarklockan ungefär, skillnaden är att nu blir man lycklig “när klockan ringer”. Den är anpassad för nybörjare/lite latar användare med färdiga affirmationer men även för dom som vill vara lite mer personliga och göra egna!! Bara att börja använda och bli lycklig i vardagen!”
CarKri_78 om appen Vardagslycka (recension App Store)

 

Jättebra app!  ★★★★★
“Innehåller fina och tänkvärda affirmationer. Man kan också köpa till olika paket. Lätt att använda och skapa egna affirmationer Väldigt snygg layout.”
Cattizen65 om appen Vardagslycka (recension App Store)

 

#love#life ★★★★★
“Den här appen kommer definitiv hjälpa mig att ge mig själv positiva påminnelser i vardagen! För det är känslan vi bär inom oss som präglar hur vi mår i vår vardag och våra liv.”
Ahn-Sophie om appen Vardagslycka (recension App Store)

 

Vacker app ★★★★★
“Underbar app som påminner mig varje dag, om hur fantastiskt mitt liv är.”
Sisselaj om appen Vardagslycka (recension App Store)

 

Vardagslycka ★★★★★
“Genomtänkt budskap och underbar design.”
Fridkulla55 om appen Vardagslycka (recension App Store)

 

Bästa affirmationshjälpen★★★★★
“Toppenapp! Finns färdiga affirmationer att välja bland men även möjlighet att skriva egna.”
MisfitD om appen Vardagslycka (recension App Store)

 

“Kalendern har kommit och jag älskar den! Är hur inspirerande som helst. 2015 kommer bli min nystart, så kände jag när jag bläddrade igenom den. En lycklig känsla sköljde över mig. Jag önskar det var nyår imorgon, så laddad är jag :-) Känns som jag studsar runt här hemma av glädje.”
Linda om Leva livet 2015

 

“Vackra Leva Livet kalendern – jag längtar redan till 2015, då jag kommer få börja använda denna fina kalender❤️”
Cecilia om Leva livet 2015

 

“Det är lätt att säga “jag vill ……… någon dag”. Denna boken hjälper en att ta tag i ens drömmar; stora som små. Oftast skriver jag “att göra”-listor, men det är inte direkt saker som förgyller mitt liv som står i dem. Nu skriver jag i denna bok “att göra”-saker som kommer skapa minnen för livet, öka min kunskap och förgylla min vardag. Bra julklappstips också, förresten!”
Hanna D om Vardagsdrömmar

 

“När man skriver ner sina drömmar tvingas man att definiera och tänka igenom dem. Jag tycker den var ett jättepraktiskt hjälpmedel för att verkligen göra något nytt och bryta sig loss ur vardagen!”
Hanna Andersson om Vardagsdrömmar

 

“Leva livet 2014 är en underbar bok som så många skulle behöva!! Att använda personlig utveckling i en kalender är väldigt smart och innovativt därför en kalender använder de flesta och då blir det inte så att man “glömmer bort” det här med skrivandet av ens tankar.. :) jag använder boken flitigt och har tipsat om den till den ångestgrupp jag går till :) lycka till med att göra leva livet 2015:)”
Li_nea om Leva livet 2014

 

”Skriver i den varje dag – nästan – och den är en så fin påminnelse av vad som är viktigt att tänka på.”
Susan Billmark, konsthantverkare (www.susanbillmark.se), föreläsare (www.friskareungdomar.se) och författare, om Leva livet 2014


“Jag har under flera år försökt att skriva ner vad jag gör om dagarna och även mina mål men aldrig lyckats. Tappar intresset efter en vecka. Men nu går det som en dans med Leva livet 2014. Den är så inspirerande att den får mig att vilja skriva varje kväll. Tack Karin!”
Sarah om Leva livet 2014

 

“Vardagsdrömmar är en bok som får mig att tänka efter hur jag vill leva nu och hur min framtid ska se ut. Alla har vi våra drömmar och här får man goda tips att förverkliga dom. En mycket fin bok som är väl värd att investera i.”
Åsa om Vardagsdrömmar

 

“Jag längtar till 2014, när jag ska få använda denna vackra och praktiska kalender. En riktigt fin kalender som kommer hjälpa mig att få 2014 att bli mitt bästa år! Denna kalender rekommenderas starkt!”
Cecilia om Leva livet 2014

 

“Min nya flumkalender <3. Varje månad är tilldelad ett tema som markerar vad man ska jobba med respektive månad, och så är det en liten motiverande text till. Alltså, jag älskar sånt här? Jag köper det direkt. Veckouppslagen, i sin tur, bjuder på lite frågor och fylla i-grejer som får en att ”stanna upp” och ”reflektera”. Myyyyys. Vill fylla i allt nu?!”
Läs hela inlägget här: josefinknave.se/ma-bra/min-nya-flumkalender/
Josefin Knave, bloggare, om Leva livet 2014

 

“Liten och smidig att ha med sig. Den både påminner och inspirerar mig.”
Kristin om Vardagsdrömmar

 

“Jag har hittat toppen kalendern för 2014! 2014 ska nämligen bli året när jag ska försöka förverkliga en del av mina drömmar och den här kalendern är de perfekta verktyget för det. Kalendern är vackert utformad och har gott om plats för min vanliga planering också!”
Caroline om Leva livet 2014

 

“En väldigt fin bok som hjälper en att komma ett steg närmare sina framtidsdrömmar! Genom att fundera över vad som motiverar mig i livet och skriva upp delmål hjälper Vardagsdrömmar mig att känna större förståelse för vad jag vill åstadkomma i mitt liv!”
Khalid om Vardagsdrömmar

 

“En jättesmart liten bok som både fungerar som en kalender och en coach. Jag ser redan fram emot 2014, och tror att det här kan fungera som ett bra hjälpmedel för struktur och pepp.”
Anna Eriksson Skarin, författare av Mellan människor, om Leva livet 2014

 

“Planerar för att 2014 ska bli mitt bästa år. Har köpt och fått hem denna fantastiskt utvecklande kalender! Jag tror den kommer att bli ett fantastiskt bra redskap för egen utveckling under året!”
Carina om Leva livet 2014

 

“Nu börjar jag längta. Nu får ju året gå undan snabbt för jag vill ju kunna använda min kalender snabbare än kvickt”
Susanne om Leva livet 2014

 

“Wow tänkte jag när jag såg kalendern första gången. Genomtänkt, stukturerad och inspirerande. Kalendern har allt klart gällande mål, delmål och summeringar. Det är bara att sätta igång utan att jag själv behöver uppfinna hjulet. Ser redan fram emot 2014:) Here we come 2014!”
Kristin om Leva livet 2014