Om mig

En dag hösten 2011 ramlade ett pappersark ur min bokhylla ner på mina fötter när jag skulle dra ut en pärm. Det var ett skissblad på en bok jag gjort men som jag aldrig gick vidare med. Vad synd, tänkte jag för mig själv när jag stoppade tillbaka det i hyllan, för den var verkligen fin och jag kände väldigt starkt för den. Några dagar senare fick jag en fråga från ett förlag, som tidigare sålt min produktserie Affirmera Mera, om jag inte hade några nya produkter på gång. Synkronicitet, ödet eller slumpen? Det spelar ingen roll. Jag tog möjligheten och nu två år senare kom både min kalender Leva livet 2014 ut och även boken Vardagsdrömmar. Snart släpps även appen Vardagslycka och glädjen är stor och jag ställer mig ödmjuk inför tanken att man aldrig riktigt vet vad livet har i beredskap åt oss men att allt som händer i våra liv förbereder oss för det som ska komma. Det gäller sedan bara att se och våga ta vara möjligheterna som kommer. Kanske inte alltid i den form vi förväntar oss!

Bakom Vardagslycka.se finns Happy Cat Creative Studio som drivs av mig, Karin Eriksson, och som är ett svenskt idéföretag som marknadsför egna designade måbraprodukter. Jag vill inspirera alla att se sin kraft och våga förverkliga det liv man längtar efter. Jag vill tillföra positiv förändringskraft till världen!

Har du frågor eller tankar kring produkterna, välkommen att höra av dig. Jag vill gärna veta vad du tycker om mina produkter och hur du har arbetat med dem.

Varmt välkommen att höra av dig!
Karin

 

 

Kontakt
Happy Cat Creative Studio
Majstångsgatan 11D
414 72 Göteborg

Mail: karin(@)happycat.se
Telefon: 0704-71 72 55