Vardagsdrömmar

vardagsdrommar_3d

Klicka på ikonen nedan för exempel på uppslag

Vardagsdrommar_exuppslag_800px
Fyll-i- det- själv bok om drömmar
Av: Karin Eriksson

För var och en som vill bli huvudperson i sin egen livsberättelse, är boken Vardagsdrömmar en given hjälp på vägen. I ett vackert, smidigt format som passar handväskan, guidas läsaren igenom enkla steg i denna arbetsbok, närmare sina små och stora livsmål. Vardagsdrömmar påminner om att framtiden inte finns – utan formas just nu. Och även om vi långt ifrån ensamma kan styra och ställa som vi vill, kan vi bli huvudpersonen i vår egen livsberättelse. Med hjälp av Vardagsdrömmar arbetar du för ett mer genuint, kärleksfullt och kreativt inflytande över ditt liv. Uppmärksamma hur tankar, handlingar och val får synliga resultat i den yttre världen. Bli medveten om vilken fantastisk skaparkraft du bär på i ditt inre. Boken Vardagsdrömmar är perfekt som gåva, till sig själv och andra.

Danskt band med brunt bokmärkesband
Måtten är 11,5 x 15 x 0,5 cm.
Innehåller 60 sidor
ISBN 978-91-87512-96-4
Förlag: Vattumannen Förlag
Idé & text och grafisk formgivning: Karin Eriksson


KÖPSTÄLLEN

Fråga efter boken i din närmaste bokhandel eller köp den på nätet på vattumannen.se, adlibris.se, bokus.se, cdon.se eller någon de andra nätbokhandlarna.

 

SAGT OM
“Det är lätt att säga “jag vill ……… någon dag”. Denna boken hjälper en att ta tag i ens drömmar; stora som små. Oftast skriver jag “att göra”-listor, men det är inte direkt saker som förgyller mitt liv som står i dem. Nu skriver jag i denna bok “att göra”-saker som kommer skapa minnen för livet, öka min kunskap och förgylla min vardag. Bra julklappstips också, förresten!”
Hanna D om Vardagsdrömmar

 

“När man skriver ner sina drömmar tvingas man att definiera och tänka igenom dem. Jag tycker den var ett jättepraktiskt hjälpmedel för att verkligen göra något nytt och bryta sig loss ur vardagen!”
Hanna Andersson om Vardagsdrömmar

 

“Vardagsdrömmar är en bok som får mig att tänka efter hur jag vill leva nu och hur min framtid ska se ut. Alla har vi våra drömmar och här får man goda tips att förverkliga dom. En mycket fin bok som är väl värd att investera i.”
Åsa om Vardagsdrömmar

 

“En väldigt fin bok som hjälper en att komma ett steg närmare sina framtidsdrömmar! Genom att fundera över vad som motiverar mig i livet och skriva upp delmål hjälper Vardagsdrömmar mig att känna större förståelse för vad jag vill åstadkomma i mitt liv!”
Khalid om Vardagsdrömmar

 

“Liten och smidig att ha med sig. Den både påminner och inspirerar mig.”
Kristin om Vardagsdrömmar