Leva livet 2016 – ute nu!

 

Leva livet 2016

Oavsett var du befinner dig i livet just nu så börjar resten av ditt liv – i den här stunden. Vad längtar just ditt hjärta efter? Med ett stadigt avstamp i livet här och nu kan du, med Leva livet 2016 och en kort stund om dagen, börja drömma och utforska vad just du längtar efter och skapa förutsättningar för ett skönt liv i en mer medveten, och för dig meningsfull, tillvaro. Det här är en kalender för dig som vill nå ända fram och leva livet fullt ut. Välkommen till resten av ditt liv!

Kalendern innehåller plats för dagboksanteckningar, inspirerande texter, meditation, stärkande dagliga affirmationer och utvecklande övningar varje vecka på månadens tema, plats för din intention för veckan och månaden, summering av goda stunder och utmaningar, vackra sidor för att skriva dina mål och drömmar för 2016 samt en årskrönika.


Teman i kalendern:

Nystart, tillit, självkänsla, självförtroende, livsglädje, trygghet och lugn, tacksamhet, hälsa, relationer, omtanke, framgång och kärlek.

 

En fin present med lång hållbarhet. Till dig själv och till den du bryr dig extra mycket om.

 

Danskt band med brunt bokmärkesband
Måtten är 15 x 21 x 1,5 cm.
Innehåller 168 sidor
ISBN: 9789187512131
Förlag: Vattumannen Förlag
Idé & text och grafisk formgivning: Karin Eriksson

 

KÖPSTÄLLEN
Fråga efter Leva livet 2016 i din närmaste bokhandel eller köp den på nätet på Vattumannen, Adlibris, Bokus, Cdon eller någon de andra nätbokhandlarna.