Produkter

levalivet2015_vama_3d_85640

Leva livet 2015

Unna dig själv gåvan att börja en inre resa som sträcker sig över hela året. Du får syn på hjärtats lust och längtan med avstamp där du befinner dig just nu. Genom att ge dig själv en kort stund om dagen kan du komma ännu närmare ditt inre och skapa förutsättningar för ett skönt liv i en mer medveten, och för dig meningsfull, tillvaro. Det här är en kalender för dig som vill nå ända fram och leva livet fullt ut.

Kalendern Innehåller plats för dagboksanteckningar, inspirerande texter, meditation, stärkande dagliga affirmationer och utvecklande övningar varje vecka på månadens tema, plats för din intention för veckan och månaden, summering av goda stunder och utmaningar, vackra sidor för att skriva dina mål och drömmar för 2015 samt en årskrönika.

Teman i kalendern: Nystart, tillit, självkänsla, själv-förtroende, livsglädje, trygghet och lugn, tacksamhet, hälsa, relationer, omtanke, framgång och kärlek.

Danskt band med brunt bokmärkesband
Måtten är 15 x 21 x 1,5 cm.
Innehåller 168 sidor
ISBN 978-91-87512-05-6
Förlag: Vattumannen Förlag
Idé & text och grafisk formgivning: Karin Eriksson
levalivet2014_3d

Klicka på de två små bilderna nedan för exempel på uppslag

Levalivet2014_exuppslag_2_800px        Levalivet2014_exuppslag_1_800px

Leva livet 2014

Lek med tanken att du skulle ägna en kort stund om dagen till att stanna upp och jobba med dig själv. Ett litet steg om dagen blir på ett år många steg som kan göra stor skillnad i riktning mot en skön känsla av mer närvarande i nuet och mer medvetna beslut. Din framtid börjar här, med de små medvetna stegen.

Kalendern har varje månad ett tema med utvecklande veckoövningar på varje kalenderuppslag. Varje dag får du en stärkande affirmation kopplat till månadens tema. På varje kalenderuppslag inspireras du att notera vad du vill fokusera på under veckan som kommer samt i slutet av veckan summera det bästa med veckan och utmaningarna du ställdes inför. Lustfyllt, vackert och kraftfullt. I slutet av varje månad har du möjlighet att reflektera över hur det varit att arbeta med månadens tema samt summera månadens höjdpunkter, så att du kan spara dem. Du tittar också framåt och funderar över vilka förväntningar du har på kommande månad. I slutet av kalendern finns en årskrönika för att du i slutet av året ska kunna summera ditt fantastiska år.

Det här är en kalender som utmanar dig som vill lite mer – varje dag. Kanske kan 2014 få bli ditt bästa år hittills?

Teman i kalendern är: Nystart, tillit, självkänsla, självförtroende, livsglädje, trygghet och lugn, tacksamhet, hälsa, relationer, omtanke, framgång och kärlek.
Danskt band med brunt bokmärkesband
Måtten är 15 x 21 x 1,5 cm.
Innehåller 168 sidor
ISBN 978-91-87512-98-8
Förlag: Vattumannen Förlag
Idé & text och grafisk formgivning: Karin Eriksson