2014 ligger för dina fötter!

2013 var ett fantastisk år på många sätt och själv jag avslutade året med en riktigt skräll när Leva livet 2014 sålde slut. Ännu en dröm som gick i uppfyllelse. Även om jag affirmerat och visualiserat stenhårt på att det skulle bli så, så är känslan obeskrivbar när det väl händer. Jag känner en stor tacksamhet och ödmjukhet inför allt gott som hänt och som fortsätter hända. Hela tiden.

Nu ligger ett helt orört nytt år för våra fötter. Det väntar på att fyllas med innehåll av just dig! Det är dags att rikta strålkastarna på dina drömmar och mål för 2014. Nystart är ju temat för januarimånad i Leva livet 2014. Så du som börjat använda kalendern har förmodligen kommit en bit på väg med att ringa in vilka drömmar du vill uppfylla. För mig har det alltid varit viktigt att känna var energin finns när jag ska jobba med mina drömmar och mål. Det ska pirra lite extra i magen, då vet jag att jag är rätt ute.

Så det jag vill säga är, var modig när du väljer ut dina drömmar och mål för 2014! Låt dig inte stoppas av vad andra ska tycka eller att drömmen kan tyckas omöjlig att uppnå. Livet går inte i repris och det är du själv som bestämmer vad som är möjligt i ditt liv (i alla fall i mångt och mycket!). Så ta ut svängarna och låt 2014 bli det där året när du började förverkliga drömmar. Stora som små. Alla drömmar är viktiga. Vissa kommer säkerligen förändra ditt liv för alltid medan andra kommer sätta guldkant på vardagen.

Vilka drömmar är det som gör att det pirrar lite extra i magen på just dig? Börja där!

Allt gott!
Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *